Aktuellt!

Visafton 1 okt

Fredagen 1 oktober är det dags för visafton. Efter att den blev inställd förra året är den så efterlängtad. Den här gången blir första gången som den äger rum i den nybyggda lokalen Lunds by, Gladhammar. Läs mera här om arrangemanget.

Årsmötet 2021

Årsmötet som tyvärr inte var möjligt att genomföra som planerat 7 mars 2021 kunde genomföras söndagen den 29 augusti kl. 14.00. Ordförande Conny Tyrberg omvaldes och så även styrelsen.

”Ladan” samlingslokal

Trots det rådande läget med pandemin har föreningen lyckats med att hålla i projektet ”Ladan” under hösten 2020 och våren 2021. Lokalen invigdes i samband med den traditionella hembygdsdagen 8 augusti.

Projektet har möjliggjorts tack vare ideella krafter i föreningen och projektstöd från bl a Kustlandet som har prioriterat projektet Mötesplats Ladan – Etablering av en samlingslokal som både engagerar bygdens befolkning och besökare utifrån. Även Tjustbygdens sparbankstiftelse och Västerviks kommun har bidragit. Läs om arbetet här.

Bildspel där arbetet kan följas – En samlingslokal blir till – byggnadsvård och nybyggnation.

Ordförande och styrelse

Vid årsmötet 29 aug omvaldes Conny Tyrberg till ordförande för 2021. Övriga ledamöter i styrelsen hittar du under Styrelsen.

Kontakt för synpunkter på hemsidan: helen.palmen@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.