Aktuellt!

Höstpromenad 30 aug

Höstpromenaden bedöms kunna genomföras 30 aug genom att den sker utomhus och det är lättare att hålla rekommenderat avstånd.

Kulturarvsdagen 13 sept

Om platser och byggnader kunde berätta! Vad hade vi fått höra då? Lite av det kommer du att få vara med om när du deltar på Kulturarvsdagen i  Lunds by/Gladhammar. Du tar del av historien genom att vandra runt i omgivningarna kring Lunds by och Gladhammar. Har du en smartphone får du berättelserna genom Qr-koder. Mer information kring arrangemanget finns här.

INSTÄLLT!

Styrelsen måste tyvärr meddela att Visafton 18 sept är inställd i år. I nuläget bedömer Folkhälsomyndigheten att det fortfarande finns en stor risk för smittospridning coronaviruset även efter sommaren. Vi följer myndighetens råd att undvika folksamlingar vid begränsad yta.

”Ladan” samlingslokal

Nu kan planerna kring projektet ”Ladan” snart bli omsatta i handling. Jordbruksverkets beslut Kustlandet har prioriterat projektet och Jordbruksverket beviljat ansökan om projektstöd för Mötesplats Ladan – Etablering av en samlingslokal som både engagerar bygdens befolkning och besökare utifrån.

Ordförande 2020

Vid årsmötet 1 mars omvaldes Conny Tyrberg till ordförande för 2020. Övriga ledamöter i styrelsen hittar du under Styrelsen.

Kontakt för synpunkter på hemsidan: helen.palmen@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.